Ülőgarnitúra eladó vagyok és ez szuper!

u alakú ülőgarnitúra

Ülőgarnitúra eladó vagyok és ez szuper!

Hűha most sokan pislogtok látom, de teljesen komolyan beszélek, hogy miért, hát akkor most elmesélem.

A 21.században élünk, mindenhol csak azt látod, hallod, hogy valamilyen egzisztenciát kell megteremtened ahhoz, hogy Te valaki lehess, Rád valahol, valahogy felnézzenek.

Nevezhetném magam ülőgarnitúra sales managernek, hah DE mennyire hülyén hangzik. Így hát vállalom, maradok eladó az ülőgarnitúra outletben, pici városunkban Pomázon (nem olyan rég még csak egy falucska volt).

Hiszem és vallom , hogy itt ahova az emberek azért térnek be, mert életük egy színterét, több mint valószínű az otthonukat szeretnék színesebbé, jobbá, kezelhetővé tenni egy kényelmes bőr ülőgarnitúrával, nagyon sokféle életbe, élethelyzetbe, avagy szimplán emberi sorsokba betekintést nyerhetek így vagy úgy, az én esetemben az eladó szemszögéből.

Fhuuu hát ódákat tudnék most zengeni Nektek arról, hogy kik, mifélék, és hányfélék vagyunk mi emberek.

A legutóbbi sztorim egy mérhetetlenül szimpatikus párról, akikről már amikor beléptek érezhető volt, hogy kicsit mások az átlagnál, KICSIT!?….dehogy, nagyon is…..!

Mind ahogy hiper-szuper eladóként, képviselve kedvenc munkahelyem itt az outletben széles, határozott mosolyommal fogadtam Őket, biztosítva ezt a furcsa párt arról, ha bármi van, jól dörzsölve ott termek mint Dzsinni az Aladdinból!!

Minden mozdulatukról árulkodott számomra, a nyugalom, a szeretet és a béke…

Na jó azért neeem téríteni jöttek ne gondoljátok.

Kéz a kézben,  megértésben baktattak végig a kb.525nm.-en bőrgarnitúrák, fotelek széles repertoárja között apró jelzésekkel egymás felé, hogy „ez tetszik”, „ez nem tetszik”

Éreztem, hogy lépnem kell, jöhet a jól bevált sales-es taktika, oda szédelegtem hozzájuk, két szempár meredt rám tisztán, egyenesen, de annál bizonytalanabbul.

Nem mondanám, hogy mai divatdiktátor öltözetben lettek volna, DE tapasztalatból tudom ez korunk betegsége ,miszerint már az öltözködés is sokat elárul az emberről.

Igen beletrafáltam, Velem szemben egy boldog ifjú, szerelmes, de annál szerényebb pár vágyakozott egy bőr ülőgarnitúrára, de nincs amiből futja erre. A bőr ülőgarnitúra lenne az első nagyobb lépés, kezdetleges, kialakulóban lévő közös otthonukhoz.

Igen! Jó helyen vagytok tudtam, hogy csak támogatni tudom ezt a szimpatikus párt, reménykedve, hogy megőrzik ezt a különös, nyugodt kisugárzásukat! Na persze, mert ez itt errefelé oly ritka manapság! Hiszem, hogy az áraink mindenkinek megfelelnek, biztos voltam benne, hogy találunk valamit számukra, hiszen fortyogott Bennem a segítő szándék ezerrel irányukba.

Rövid leírást kértem kicsiny kis otthonukról, amiről -hát ezt látnotok kellett volna-, úgy beszéltek csillogó szemmel, teljes harmóniában, hogy átszellemülve Én is magaménak érezhettem egy pillanatra. A szemem előtt láttam azt a bőr ülőgarnitúrát, ott, pontosan ott, azon a helyszínen ahova megálmodták!

Már csak egy 180 fokos gyors hátraarc kellett és tatatataammm, ott termett az a bizonyos bőr ülőgarnitúra Nekik és csak Nekik!! Árban, színben, méretben és egy „jó bőrben”!!!

Megvették, elvitték……sosem felejtem el, hogy megköszönték!!

Boldogságuk, ahogy örültek, ahogy örömük átlagon felüli volt!

Ők ettől voltak számomra különlegesek, ott  a pomázi  bútor outletben, azon a napon mikor vásároltak Nálunk, egy bőr ülőgarnitúrát……azon a napon amikor Én gazdagodhattam az Ő , szemléletüktől, értékrendjüktől egyszerűen a jelenlétüktől!

Így zárva ezt a napot éppen megpihenve egy másik jó bőrben, azon gondolkoztam vajon tényleg Ők a szegények ebben a világban…

Egy ilyen „kellemes”kezdet után  leglelkesebb vásárlóink lettek , még mindig megőrizve sajátos világuk ritkaságát, egyszerűen, szerényen….ott Pomázon a bútor outletben!

Kiállítási darabokat is tud vásárolni az ülőgarnitúra outlet áruházban.