Bútor Outlet áruház

u alakú ülőgarnitúra

Bútor Outlet áruház az Önök szolgálatában!

Közel tíz éve működünk, kifejezetten ülőbútorok értékesítése a fő profil.

Mit is jelent valójában az outlet? Bútorboltokban megmaradt, általában előző évi termékek kiárusítása, elszállítása más értékesítő helyre. Hozzánk Németországból érkeznek a bútorok különböző bútoráruházaktól, kamionnal precízen becsomagolva, megbízható minőséggel és garanciával. Az ülőgarnitúrákat saját magunk csomagolunk ki, árazzuk és hirdetünk meg weboldalunkon.

A bútorokról, mi magunk készítünk fényképeket, hozzáértő szaktudással többféle szögből, hogy a potenciális vásárlóink akár a weboldalon keresztül is tökéletesen láthassák a bútor összes tulajdonságát és funkcióját.

Ezzel gondoskodunk arról, hogy kényelmesen otthonról is pontos információkkal és jó átláthatósággal, precíz döntések alapján érkezzenek hozzánk megrendelések.

A bútor leírásokat szakértő kollégák segítségével oldjuk meg, így a kanapé készlethez Ők írják a leírásokat.

A tájékoztató leírásban leírják, milyen anyagból készült, kinek ajánljuk, milyen funkciókkal rendelkezik, milyen színben, vagy típusban van készleten jelenleg. Továbbá megmérik és rögzítik a bútor méretét, szélességét, és a lehető legtöbb és legfontos információt.

Mint tudjuk az outlet egyik sajátossága az, hogy a készlet frissítés kiszámíthatatlan, viszont nincs várakozási idő azoknak, akik találnak nálunk elképzeléseiknek megfelelőt.

Ellenben a nagyobb áruházakkal ahol a bútor rendelésekre akár 6-7 hetet is várnunk kell, mire megérkezik otthonunkba.

Miért tudunk a piaci árnál kedvezőbb feltételeket biztosítani?

A Nagy bútoráruházak  rezsijét a vásárló fizeti ki, például az épület világítását, fűtését, vizes blokkok ellátását, az összes alkalmazott munkabérét.

Mi specifikusan kanapékat és ülőgarnitúrákat rendelünk nagy mennyiségben, amit alacsonyabb haszonnal, viszont nagy sebességgel ki is tudunk pörgetni rövid időn belül a készletéből.

Rendszeres időközönként érkező szállítmányaiknál igyekszünk úgy szűrni és válogatni, hogy ezzel is színesebbé tegyük kínálatunkat.

Figyelemmel kísérjük a piacon lévő trendeket és stílus irányzatokat, ezért is jellemző ránk, hogy a modernebb stílusú bútoraink mellett, jelen vannak a klasszikus színek és formák is, így minden korosztálynak megfelelhetünk.

Sokszor tapasztaljuk, hogy a vásárlóink igényt tartanak a bútorok fuvarozására, ami érthető, hiszen nagy bútorokról beszélünk, ritka hogy valaki megoldja magán úton. Szoros együttműködésben állunk és dolgozunk egy fuvarozó céggel. Mindig számíthatunk rájuk, ezért tudjuk garantálni a kedves vásárlóink számára, hogy jó áron az ország bármely területére elszállítjuk választott bútorát.

Kimagaslóan fontos számunkra a minőség, a bútorainkat illetően és a szolgáltatásaink terén is, ezért folyamatosan törekszünk arra, hogy honlapunk és weboldalaink napra készek legyenek.

Az újonnan érkezett szállítmányokat a legrövidebb idő alatt feldolgozzuk, fényképekkel, árazással, és pontos leírást készítve hozzájuk. Bemutató termünkben hosszú nyitva tartás mellett könnyedén megtekinthető a legtöbb bútordarabunk, kedves eladó kollégáink állnak készséggel rendelkezésükre.

Mindemellett bármilyen felmerülő kérdésre szívesen válaszolunk, telefonon és személyesen egyaránt, keressenek minket bizalommal.

F. Zsuzsanna